Despre noi

S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L.a fost infiintata in Iasi, judetul Iasi, cu capital in intregime privat romanesc, si este o companie recunoscuta pe plan local,avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 100 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii ,doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.

Operam in Iasi , Harlau, Bacau.

Partenerii nostrii reprezentativi sunt : SC Green Tech SA Buzau, Ambro Suceava, SC Amep American Packaging SA Tecuci, retele de magazine etc. Suntem interesati in formarea si deschiderea de noi puncte de lucru, in zone cu potential mare in colectarea deseurilor reciclabile.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor.

In prezent functionam cu un numar de 12 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietei.

Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in acest domeniu.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.

S.C. ECO AMBALAJE RECYCLE S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Daca doriti o colaborare fructuasa sau doriti mai multe detalii despre noi, nu ezitati sa ne contactati.

Detalii Contact

Tel: 0755 080 872, 0755 080 871

Fax: 0378 104 476

Email:
office@ecoambalajerecycle.ro
ecoambalajerecycle@gmail.com

Addresa:
Str. Sergent Grigore Ioan Nr. 7
(vis-à-vis de Comat)
Iasi, Romania